Архів новин

news photo

13.05.2023

XIV Міжнародний Конгрес медичних сестер

12 травня 2023 року, у Всесвітній день медичної сестри, відбувся XIV Міжнародний конгрес медичних сестер «Медсестринство 2023: шлях до перемоги», який став унікальним за всі 14 років його існування. Такої кількості міжнародних учасників та такого рівня спеціалістів в галузі медсестринства до сьогодні не мала жодна медична конференція України.

Дякуємо Президенту Міжнародної ради медсестер, професору Pamela Cipriano (США) , Професору охорони здоров’я та сестринської справи Philip Moons (Бельгія) , Директору передової практики дитячої кардіологічної реанімації Дитячої лікарні Atrium Health Levine Children’s Erin M. Dugan (США) та всім нашим шановним спікерам за безцінний досвід, який вони надали нам під час своїх доповідей. Це потужна підтримка, яка відкриває можливості для міжнародної співпраці і становлення розвитку в галузі медсестринства на найближчі роки.

Щиро дякуємо нашим військовим колегам, які попри вкрай важку ситуацію в країні знайшли час та приїхали на цей захід. Адже через війну в країні наші медсестри та медбрати насправді є справжніми янголами-охоронцями.

Також в рамках Конгресу відбулось нагородження Премією «Найкраща медична сестра України 2023» під час якої було відзначено 12 героїв та героїнь, які боронять нашу батьківщину на медичному фронті, кожен зі своєю непростою історією.

Розгорнути

Згорнути

news photo

08.05.2023

Попри війну Премії «Найкраща медична сестра України» бути

Другий рік поспіль ми будемо нагороджувати номінантів Премії «Найкраща медична сестра України» в умовах військового стану.

Члени Почесної Експертної Ради зробили неможливе та визначили номінантів Премії «Найкраща медична сестра України» попри на війну та постійну ракетну небезпеку. Ними стали справжні герої сьогодення: медичні брати та сестри. Кожен номінант – це військова історія медичного закладу, історія людських життів, повз яких неможливо пройти.
Здебільше це медсестри та медбрати, які працюють в госпіталях Маріуполя, Сєвєродонецька, Миколаєва та захищають нашу країну в лавах ЗСУ.
Нагородження наших героїв та героїнь відбудеться в рамках XIV Міжнародного конгресу медичних сестер «Медсестринство 2023: шлях до перемоги» 12 травня 2023 року.

Розгорнути

Згорнути

news photo

14.05.2022

Відбулось нагородження Премією «Найкраща медична сестра України 2021»

В рамках XІІІ Міжнародного конгресу медичних сестер «Медсестринство під час війни», відбулось нагородження Премією «Найкраща медична сестра України 2021».
Зйомки нагородження в цьому році відбулося на двох локаціях: Київ та Львів.
На почесне звання кращої медсестри України претендували учасниці з усіх куточків нашої країни, які надіслали свої анкети на сайт www.medsestra.org.ua
Всі медсестри-переможниці заслуговують на визнання за високу професійну майстерність та людські якості, притаманні цій професії.
Ось імена всіх переможниць у чотирьох номінаціях.
Номінація «Сестра-Відкриті обійми»
ІІІ місце Космач Наталія Андріївна, медична сестра, Амбулаторія №7, Запорізька область, м. Бердянськ
ІІ місце Вашкевич Ірина Олександрівна, старша медична сестра, КНП ММР «Міська дитяча лікарня №2», м. Миколаїв.
І місце Живиця Юлія Петрівна, відділення інтенсивного виходжування та ранньої реабілітації дітей з перинатальною патологією, НДСЛ «Охматдит», м. Київ,.
Номінація «Сестра-Милосердя»
ІІІ місце Лєбєдєва Ольга Сергіївна, медична сестра, молодший сержант, Військоао-медичний клінічний центр Південного регіону м. Одеса.
ІІ місце Кузьменко Роза Оганесовна, медична сестра ендоскопічної хірургії хірургічної клініки, старший сержант, Північний регіон Військова частина А3306, м. Харків.
І місце Хом’як Оксана Володимирівна, старша медична сестра, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону, м. Львів.
Номінація «Сестра-Наставник»
ІІІ місце Фагоцист Любов Зіновіївна, головна медична сестра, КНП «Романівська лікарня». Житомирська область, м. Романів,
ІІ місце Максимчук Алла Михайлівна, заступник директора з медсестринства, КНП «Київська міська клінічна лікарня № 3», м. Київ,
І місце Наконечна Таїса Василівна, головна медична сестра, Клінічна лікарня «Феофанія».
Номінація «Сестра-Превенція»
ІІІ місце Добрінова Любов Ярославівна, сестра медична-анестезист відділення анестезіології та інтенсивноїтерапії, КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня».
ІІ місце Заволока Аліна Вікторівна, сестра медична анестезистка, КНП «Київська міська клінічна лікарня №7».
І місце Уланюк Ірина Михайлівна, медична сестра травматологічного відділу, Сокальська Центральна районна лікарня, Львівська область, м. Сокаль.

Розгорнути

Згорнути

news photo

13.05.2022

XІІІ Міжнародний Конгрес медичних сестер

12 травня 2022 року, у Всесвітній день медичної сестри, відбувся XІІІ Міжнародний конгрес медичних сестер «Медсестринство під час війни».
Через війну в країні наші медсестри та медбрати насправді є справжніми янголами-охоронцями та працюють задля перемоги, хто у тилу, а хто насправді знаходиться на «лінії вогню», ризикуючи власним життям.
Тому для усіх працівників цієї професії з різних країн світу було організовано Міжнародний конгрес медсестринства, який відбувся в онлайн-форматі на нашому YouTube-каналі.
Під час Конгресу учасники змогли подивитись змістовні доповіді та поради медиків не тільки з України, а з інших країн: Литви, Даній, Італії та привітання від зіркових гостей.
Також в рамках Конгресу відбулось нагородження Премією «Найкраща медична сестра України 2021».

Розгорнути

Згорнути

Політика конфіденційності

Всі матеріали з нашого сайту захищені Законом України «Про авторське право і суміжні права» від 23.12.1993 № 3792-XII (Редакція станом на 05.12.2012). Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише за наявності посилання на першоджерело. Використання наших матеріалів без посилання на джерело буде розцінено, як порушення авторського права.